Barcelona-legenda Andrés Iniesta on paljastanut olevansa avoin palaamaan Camp Noulle, tuodakseen ikonisen kumppanuutensa Xavin kanssa uudelleen eloon valmentamisen merkeissä.

Iniesta ja Xavi pelasivat yhdessä Barcelonan keskikentällä yli vuosikymmenen päivät, johdattaen katalonialaisseuran sen historian menestyksekkäimpään aikakauteen. He nauttivat menestyksestä myös maajoukkueessa, voittaen yhden maailmanmestaruuden ja kaksi Euroopan mestaruutta Espanjan kanssa.

Kun Ernesto Valverden aika Barcelonan peräsimessä näytti tulevan päätökseen, seura oli jo aloittanut sopimusneuvottelut 39-vuotiaan Xavin kanssa. Al-Saddia valmentava Xavi hylkäsi Barcelonan tarjouksen, jättäen oven kuitenkin auki mahdollista Camp Nou -paluuta ajatellen.

[readmore from=Xavi]

Iniesta, 35, pelaa vielä japanilaisen Vissel Koben riveissä, mutta olisi valmis seuramaaan Xavia Barcelonan valmennusjoukkoihin myöhemmin tulevaisuudessa.

– Tämä Xavi-Iniesta-kumppanuus ei kuulosta yhtään huonolta, mutta se ei ole juuri nyt mahdollista, Iniesta kertoi COPE:lle.

– Haluaisin saada mahdollisuuden palata Barçaan, kunhan minut oltaisiin treenattu [valmentamaan]. Ajan edetessä, pidän [tästä ideasta].