Eilen kerroimme raporteista, joiden mukaan Chelsea on alentamassa hintapyyntöään Eden Hazardista. Nyt belgialaisen tulevaisuutta koskevat suunnitelmat näyttävät etenevän todella kovaa tahtia.

Marcan mukaan on kyse enää muutamista päivistä, ennen kuin Real Madrid ilmoittaa viimein kiinnittäneensä pelaajan, jonka jahdista ollaan uutisoitu päivittäin jo ties kuinka pitkään.

Chelseaa vuodesta 2012 edustaneesta MM-pronssimitalistista tulee näiden tietojen valossa jo kolmas Los Blancosin varmistama uusi hankinta, Rodrygo Goesin ja Eder Militaon jälkeen.

Sinisestä tulee valkoinen tässä vaiheessa kuitenkin vain, mikäli Chelsealle langetettu siirtokielto kumotaan, tai sen ajankohtaa siirretään. Seura on tehnyt anomuksen, jossa se pyytää kiellon ajoittamista vasta seuraavaan siirtoikkunaan. Bluesin sanktiot ovat seurausta sen toimimisesta alaikäisten pelaajien kanssa siirtomarkkinoilla.

Hazardin siirtosumman uskotaan lopulta asettuvan lähelle 100 miljoonaa euroa, mikä on enää puolet Chelsean vuosi sitten tästä pyytämästä. Eilisten tietojen mukaan hintalappu oltaisiin nyt asetettu noin 104 miljoonaan, josta edelleen varmasti päästään kompromissiin Realin kanssa.