Real Madridin seuralegenda iloitsi Barcelonan nöyryyttävästä tappiosta: ”Yllätyin siitä, miten he pelasivat kotikentällään”

© Kuva: Getty Images

Bayern München voitti Barcelonan tiistai-iltana Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella 3-0. Lue otteluraportti täältä.

Barcelona sai kiittää Marc-André ter Stegeniä, tolppia ja Bayernin heikkoa viimeistelytarkkuutta siitä, ettei Bayern voittanut ottelua neljällä tai viidellä maalilla.

Real Madridin seuralegenda Guti käväisi La Ligan tilaisuudessa keskiviikkona ja otti kantaa tiistaiseen otteluun. Guti oli mielissään Barcelonan tappiosta.

– Madridistana (Real Madridin kannattajana) nautin, kun Barcelona häviää. Mielestäni kentällä nähtiin kaksi hyvin erilaista joukkuetta. Bayern oli hyvin vakuuttava ja he ovat pelanneet pitkään samalla muodolla. Heillä on huippupelaajia jokaisella pelipaikalla.

Guti yllättyi, miten passiivisesti Barcelona pelasi. Guti ei odottanut Barcelonan tyytyvän vain puolustamaan.

– Barcelona pelkäsi ja heitä oli vaikea tunnistaa Barcelonaksi kotikentällään. Camp Noulla he ovat aina ottaneet aloitteen ja halunnut pitää palloa, mutta tällä kertaa he joutuivat pelaamaan hyvin alhaalla viiden puolustuslinjan vuoksi. Bayern sai sen ansiosta palloa entistä enemmän itselleen. Yllätyin siitä, miten Barcelona pelasi kotikentällään. Tulos ei yllättänyt minua, Guti totesi.

Lähde: AS


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004