Juuri nyt näyttää siltä, että Antoine Griezmann nousee ensi kaudella Ronald Koemanin Barcelonassa aiempaa suurempaan rooliin. Luis Suárez poistuu joukkueesta, ja niin tekee luultavasti Lionel Messikin. Kaiken lisäksi Koeman on lupaillut Griezmannille pelipaikkaa hyökkäyksen kärjestä.

Ranskalaishyökkääjän entinen edustaja Eric Olhats paljasti RMC:n ohjelmassa ”Top of the Foot”, että vain vähän aikaisemmin Griezmann oli vakavasti harkitsemassa lähtöä Barcelonasta tässä siirtoikkunassa. Kaikki kuitenkin muuttui Messin kerrottua omista lähtöhaluistaan.

– Ennen Bayernia vastaan koettua romahdusta – 2-8 -tappiota Mestarien liigan puolivälierissä – Antoinen mielessä oli vain yksi toive: lähteä, Olhats totesi.

– Hänestä tuntui, ettei hän mahdu joukkueen suunnitelmiin, eikä hän voinut jatkaa siten. Hän pohti vakavasti lähdön mahdollisuutta. Sen jälkeen tapahtui, mitä tapahtui.

Agentti kertoo, että Griezmannin keskustelu Ronald Koemanin kanssa sai tämän rauhoittumaan. Hollantilaisvalmentajan papereissa Griezmann on joukkueen kulmakiviä.

[readmore from=Griezmann-Antoine]

Griezmann istui Quique Setiénin joukkueessa paljon vaihtopenkillä, eikä kemia Messin ja Suárezin kanssa ollut koskaan paras mahdollinen. Olhats kuvaileekin Setiénin käytöstä Griezmannia kohtaan ”vähintäänkin kyseenalaiseksi”.

– Hän on poika, joka tekee töitä vain, jos hänen mielialansa on oikea. Olisi ollut mahdotonta kokea toinen samanlainen vuosi, Olhats latasi.

Lähde: Sport

LUE MYÖS: