Barcelonan tuore päävalmentaja Ronald Koeman on ehtinyt ilmoittaa tämän viikon aikana jo Luis Suárezille, Ivan Rakiticille, Samuel Umtitille ja Arturo Vidalille, että nelikon on löydettävä itselleen uudet seurat mahdollisimman pian.

Koeman on sen lisäksi kertonut Sergio Busquetsille, että keskikenttäpelaajan rooli putoaa ja Frenkie de Jong nappaa Busquetsin avauskokoonpanon paikan keskikentän pohjalla.

Hollantilaisluotsi keskusteli myös Antoine Griezmannin kanssa. L’Equipen mukaan Griezmann on tähän mennessä ainut, joka on saanut luotsilta positiivisia uutisia. Koeman kertoi nimittäin Griezmannille, että ranskalaisen rooli nousee viime kaudesta ja pelaaja pääsee pelaamaan omalla pelipaikallaan hyökkääjänä.

Ernesto Valverde ja Quique Setién peluuttivat Griezmannia vasemmalla laidalla. Griezmannin ensimmäinen kausi Barcelonassa meni monesta syystä penkin alle, ja suurimpana syynä pidetään sitä, että Griezmann joutui pelaamaan itselleen vieraalla pelipaikalla, eikä saanut sen vuoksi itsestään parasta irti.