Tappio Man Unitedille sapetti Granadan valmentajaa: ”Tulos ei vastaa ottelutapahtumia”

© Kuva: Getty Images

Seurahistoriansa ensimmäisiä europelejä pelaava Granada lähti luonnollisesti selkeänä altavastaajana Eurooppa-liigan puolivälierien ottelupariin Manchester Unitedia vastaan. Otteluparin avausosa päättyi Granadan 0-2-tappioon, joka oli haastajan asemasta huolimatta selkeä pettymys kotijoukkueen valmentaja Diego Martínezille.

– Tulos on huono, mutta olemme joukkueesta ylpeitä, Martínez sanoi pelin jälkeen medialle AS:n mukaan.

– Pienet yksityiskohdat ratkaisevat, kun pelaa joukkuetta vastaan, joka on noin vahva ilmakaksinkamppailuissa. Tulos ei vastaa ottelutapahtumia. Ansaitsimme maalin toisella puoliajalla.

– Kunnioitimme ottelusuunnitelmaa ja 0-1-maali syntyi liian helposti. Vaikka joukkueiden välillä on astronominen ero, viheriöllä olimme tasaisia. Tulos on liian kova rangaistus siitä, mitä näimme. Meillä oli maalipaikkoja, joita emme hyödyntäneet. Meillä oli 11 kulmapotkua. Viimeinen maali tekee kipeää.

Unitedin toinen maali syntyi Bruno Fernandesin upottamasta rangaistuspotkusta. Sitä sekä Martínez että vieraiden valmentaja Ole Gunnar Solskjaer kommentoivat hyvin varovaisesti.

– Kunnioitamme aina tuomareita. Toivon, että jos Old Traffordilla tapahtuu vastaava tilanne Manchesterin rangaistusalueella, se vihelletään meidän eduksi, Martínez sanoi.

– En nähnyt tilannetta. Näytti siltä, että häntä huitaistiin kasvoihin, joten silloin se on selvä rankkari, Solskjaer puolestaan kommentoi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.