Espanjalaisseuroilla kaksijakoinen ilta Eurooppa-liigassa – Granada taisteli urheasti Manchester Unitedin kanssa

© Kuva: Getty Images

Granada ja Villarreal aloittivat urakkansa Eurooppa-liigan puolivälierissä torstaina.

Granada isännöi Manchester Unitedia ja Villarreal matkusti Dinamo Zagrebin vieraaksi Kroatiaan.

Manchester United kaatoi Granadan Andalusiassa 2-0. Villarreal voitti Dinamon 1-0.

Ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan europeleihin osallistuva Granada joutui takamatkalle puolen tunnin kohdalla. Victor Lindelöf lähetti omalta kenttäpuoliskoltaan nappikeskityksen Marcus Rashfordille, joka pääsi viemään Manchester Unitedin johtoon maalin edustalta.

Manchester United oli ensimmäiset puoli tuntia huomattavasti aktiivisempi pallon kanssa. Granada puolusti tiiviisti ja luotti nopeisiin vastahyökkäyksiin. Granada oli niskan päällä avausjakson viimeisen vartin ajan ja kykenikin luomaan muutaman potentiaalisen maalipaikan, mutta viimeistely ontui.

Toisella jaksolla Granada oli entistä enemmän pelissä mukana ja kykeni luomaan ongelmia Manchester Unitedille, mutta hyvät maalintekopaikat jäivät vähiin. Ottelun loppuhetkillä Manchester Unitedilla oli maukkaita paikkoja toisen maalin tekoon, mutta viimeistely-yritykset menivät liian monimutkaisiksi.

Lisäajalla Bruno Fernandes iski pilkulta Manchester Unitedin toisen maalin.

Zagrebissa Gerard Moreno vei Villarrealin johtoon juuri ennen taukoa rangaistuspotkusta. 29-vuotias Moreno on tehnyt tällä kaudella 24 maalia Villarrealin paidassa. Morenolle maali oli jo viides Eurooppa-liigan pudotuspeleissä.

Puolivälieräparien toiset osat pelataan ensi viikolla.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille