Sky Sport Italian toimittaja Matteo Moretto kirjoittaa Twitterissä, että Sevilla havittelee itselleen Serie A:n Atalantan Papu Gómezia.

Argentiinalainen 32-vuotias Gómez on Atalantassa arvostettu pelaaja. Kannattajien suosikkeihin lukeutuva kapteeni on kuitenkin tietojen mukaan ajautunut erimielisyyksiin päävalmentaja Gian Piero Gasperinin kanssa.

Kokenut hyökkäyspään pelaaja on harjoitellut kauden keskivaiheilla erillään muusta joukkueesta, ja siirtoa pidetään vääjäämättömänä. Gómezilla ja Atalantalla on sopimus kesään 2022 saakka, mutta uusi seura saattaa löytyä jo kuluvassa siirtoikkunassa.

Siirtomarkkinoihin erikoistunut italialaistoimittaja Fabrizio Romano kirjoittaa Twitterissä Moretton tavoin, että Sevilla todella on kiinnostunut Gómezista. Romanon mukaan andalusialaiset eivät ole vielä tehneet pelaajasta varsinaista tarjousta.

Gómez on pelannut tällä kaudella Serie A:ssa kymmenen peliä ja on tehnyt niissä neljä maalia. Mestarien liigassa hänellä on kuluvalla kaudella kuuteen peliin yksi osuma. Gómez on ollut yksi tärkeimmistä pelaajista Atalantan nousussa yhdeksi Serie A:n kärkipään seuroista.

Gómez siirtyi Atalantaan vuonna 2014 ukrainalaisesta Metalistista. Argentiinan maajoukkueessa Gómez debytoi vuonna 2017. Argentiinan paidassa hän on pelannut viisi peliä ja tehnyt yhden maalin.