Jo kolmas loukkaantuminen La Ligassa harjoittelun jatkumisen jälkeen – Villarreal-topparilta repesi jänne

© Kuva: Getty Images

La Ligassa tiedotettiin jo kolmannesta loukkaantumisesta lyhyen ajan sisään.

Villarreal kertoi, että Ramiro Runes Morin takareidestä repesi jänne viime torstain harjoituksissa. Sairausloman pituudesta ei annettu arviota, mutta Cadena COPE:n mukaan Funes Mori on sivussa kolme kuukautta. Toisin sanoen hän ei enää tällä kaudella pelaa.

29-vuotias Funes Mori on pelannut tällä kaudella seitsemän ottelua La Ligassa ja viisi Copa del Reyssä. Hän on toiminut Villarrealin kolmostopparina. Avauksen osalta joukkueella ei ole hätää, sillä Pau Torres ja Raúl Albiol ovat yhä kunnossa, mutta kaksikon jälkeen on ohutta. Kuluvan kauden La Ligassa Villarreal on peluuttanut vain kolmea edellä mainittua topparia. Joukkueen nelostoppari on seuran B-joukkueesta nostettu Soufiane Chakla.

Eilen uutisoimme, että Atlético Madridin ennätyshankinta João Félix loukkasi polvensa maanantain harjoituksissa. Alustavien tietojen mukaan vamma ei ole vakava, ja Félixin odotetaan toipuvan kolmessa viikossa.

Viime viikolla puolestaan loukkaantui Celta Vigon maalivahti Sergio Álvarez. Hänkin loukkasi polvensa ja on sivussa arviolta 2-4 kuukautta.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!