La Liga -vahdin loppukausi menee sairastuvalla – seura tarjoaa silti jatkopahvia

© Kuva: Getty Images

Sergio Álvarez pelasi marraskuussa ensimmäisen pelinsä yli vuoteen. Hänen seuransa Celta Vigo kukisti tuolloin Villarrealin 3-1, ja katkaisi pelin tappioputkensa.

33-vuotias Álvarez on kuitenkin saanut tyytyä koko kauden kakkosvahdin rooliin. Hän on pelannut La Ligassa kaksi ja Copa del Reyssä kaksi ottelua. Siihen kauden 2019-2020 ottelumäärä jääkin, sillä Álvarez viettää loppukauden sairaslistalla.

Celta Vigon pelaajat treenasivat tiistai-iltana harjoituskentällä, kun Álvarez loukkasi oikeaa polveaan. Olettamukset vakavasta vammasta pitivät paikkansa, joskaan aivan pahin ei toteutunut. Perjantaina tehdyt tutkimukset vahvistivat, ettei sairausloma sentään pelättyä puolta vuotta kestä. Kaksinkertainen kierukkarepemä ja eturistisiteen lievä vamma pitävät Álvarezin kuitenkin kahdesta neljään kuukautta sivussa.

Celta Vigo ei kuitenkaan jätä Álvarezia yksin. Hänen sopimuksensa umpeutuisi kesäkuun lopussa, mutta seura aikoo tarjota maalivahdilleen jatkoa. Se kertoi Álvarezille aikeistaan perjantaina. Osapuolten odotetaan solmivan kontrahdin lähipäivinä. AS:n tietojen mukaan päätös jatkopahvista oli tehty jo ennen veräjänvartijan loukkaantumista.

Álvarez on pelannut urallaan kaikkiaan 132 La Liga -ottelua, joista kaikki kasvattajaseuransa Celta Vigon paidassa. Celta Vigon ykkösvahti on 24-vuotias Rúben Blanco.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!