Barcelonan uusi laitapuolustaja Junior Firpo ei varmasti osannut nuorempana aavistaa, että hän pelaisi jonain päivänä Lionel Messin joukkuekaverina.

Firpo, 23, siirtyi Barcelonaan tänä kesänä Real Betisistä, jota hän edusti viiden vuoden ajan.

Juniorivuosinaan hän ei ilmeisesti pitänyt argentiinalaistaituri Messiä järin suuressa arvossa. Vuonna 2012, ollessaan 15-vuotias, Firpo kirjoitti sosiaalisessa mediassa, että hän voisi ”murtaa Lionel Messin molemmat jalat yhdellä potkulla” ja nimitti nykyistä joukkuekaveriaan ”huoranpenikaksi”.

Firpon vanhat kirjoittelut nousivat tietysti esiin, kun hän siirtyi Barcelonaan. Hän vakuutti kuitenkin Diario Sportin haastattelussa, että hänen ja Messin välillä ei ole eripuraa.

– Näen hänet pukukopissa joka päivä. Tiedän, että kysytte tästä vanhojen twiittieni takia, mutta ne ovat menneen juttuja. Se ei ole asia, josta haluaisin tehdä isomman numeron.

– En usko, että hän edes tiesi [kirjoitteluistani]. Olin poika, joka nousi Betisin akatemiasta, enkä usko, että Messi välittää siitä.

– Tein sen 15-vuotiaana, kun kukaan ei tuntenut minua. En osannut mitenkään ajatella, että se vaikuttaisi elämääni vuosien päästä, kommentoi Firpo Mundo Deportivolle.

– Minun on pyydettävä anteeksi. Teen sen nöyrästi ja ongelmitta.