19-vuotias huippulupaus João Felix on yksi jalkapallomaailman himotuimmista nuorista lahjakkuuksista. Laitalinkki pelasi Benficassa väkivahvan kauden, onnistui hyvin myös eurokentillä ja on noussut jo Portugalin A-maajoukkueeseenkin.

Vahvimmat huhut vievät João Felixiä Manchester Unitediin tai Manchester Cityyn, mutta AS:n tuoreen jutun mukaan Atlético Madrid saattaa hiipiä rinnalle ja ohi, ja napata João Felixin itselleen. Atléticon urheilullinen projekti vetoaa nuoreen timanttiin, ja hän uskoo voivansa oppia paljon Diego Simeonelta.

Atléticon kiinnostus on ollut olemassa jo pitkään, eikä João Felix alkuun Rojiblancosista innostunut. Hänen agenttinsa Jorge Mendes on kuitenkin alkanut vakuutella nuorukaista siitä, että Atlético lukeutuu Euroopan suuriin seuroihin ja pelaa jatkuvasti isoja kansainvälisiä pelejä.

[readmore from=Felix-Joao]

Vaikka Manchesterin jätit ja vaikkapa Juventus ovat taloudellisesti suurempia mahteja, löytyy Atléticonkin lähihistoriasta muun muassa Eurooppa-liigan, Euroopan Supercupin ja La Ligan voitot. Nämä menestykset ovat alkaneet João Felixiin vedota.

Halvaksi João Felixin hankinta ei tulisi, sillä hänen sopimuksessaan on muhkea 120 euron ulosostohinta. Seurajohto on kuitenkin valmis sopimuksen maksamaan, tiedostaen pelaajan iän ja potentiaalin.