Espanyol voitti torstaina kotikentällään englantilaisen Wolverhamptonin 3-2 Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa osaottelussa. Wolverhampton eteni 16 parhaan joukkoon yhteismaalein 6-3.

@Wolves
Here is how Wolves line up for tonight's @EuropaLeague round of 32 second leg against @RCDEspanyol.

🇵🇹 A first start for our number ten, Daniel Podence! #ESPWOL

🐺📋

Isännät siirtyivät johtoon vartin kohdalla näppärästä hyökkäyksestä. Pallo kiersi vasemmalta laidalta Óscar Melendon ja Adrià Pedrosan kautta Jonathan Callerille, joka viimeisteli lähietäisyydeltä kauden ensimmäisen osumansa Eurooppa-liigassa. 1-0 (1-4).

Wolves tuli kuitenkin tasoihin vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Adama Traoré taisteli pallon rangaistusalueella itselleen ja rokotti Espanyolia. Andrés Prieto sai näppejään vedon tielle, muttei kyennyt estämään takaiskua. 1-1 (1-5).

Pallonhallinta meni avausjaksolla hienoisesti Espanyolille. Kummallakin oli neljä maalintekoyritystä ja kumpikin laukoi kertaalleen kohti maalia.

Espanyol sai rangaistuspotkun tunnin kohdalla, kun Max Kilman osui kaksinkamppailutilanteessa kengällään David Lópezia kasvoihin. Pallon taakse asteli Calleri, joka iski illan toisen maalinsa. 2-1 (2-5).

Kotijoukkue nukkui Wolverhamptonin tasoitusmaalissa pahemman kerran. Podence hiippaili sivurajaheitossa linjan taakse ja pääsi vapaasti keskittämään Matt Dohertylle, joka siirsi pallon tyhjään maaliin. 2-2 (2-6).

Pedro Netolla oli tuhannen taalan paikka ratkaista ottelu 87. minuutilla, kun hän pääsi Espanyolin töhöilyn ansiosta kiertämään Prieton, mutta portugalilaisnuorukainen laukoi tyhjästä maalista ohi.

Ratkaisijaksi nousi lopulta Calleri, joka puski Pipan keskityksen sisään lisäajan ensimmäisellä minuutilla. 3-2 (3-6).