Rikostuomion saanut kohupelaaja löysi uuden seuran Espanjan toiselta sarjatasolta

© Kuva: Getty Images

La Ligasta pudonnut Eibar ei tarjonnut jatkosopimusta Sergi Enrichille sen jälkeen, kun seuran sarjataso vaihtui. Ratkaisuun vaikutti merkittävästi myös kahden vuoden vankeustuomio, jonka Enrich sai tammikuussa oikeuden katsottua hänen syyllistyneen seksivideon levittämiseen.

Vankilaan Enrich ei joutunut, vaan tuomio kärsitään ehdollisena. Lisäksi hänelle määrättiin 100 000 euron sakot.

31-vuotias kärkimies Enrich oli jo lähellä siirtoa Saksan toiseen Bundesliigaan pudonneeseen Schalkeen, mutta siirto kariutui fanien vastustukseen. Vastarinta johtui edellämainitusta seksuaali- ja yksityisyydensuojarikoksesta.

Nyt Enrich on kuitenkin löytänyt uuden seuran, sillä hän on solminut yksivuotisen sopimuksen toista sarjatasoa Segundaa johtavan Ponferradinan kanssa. Näinpä Enrich pääsee pelaamaan Segundassa noususta pääsarjatasolle.

Sergi Enrich on Mallorcan kasvatti, joka debytoi La Ligassa 19-vuotiaana. Eibarissa hän vietti kuusi kautta. Hän on myös Eibarin seurahistorian eniten otteluita pelannut pelaaja 197 ottelullaan. Niissä Enrich teki 39 maalia. La Liga -otteluita Enrich on pelannut yhteensä 192 (34 maalia).


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.