Barcelonan ja Real Betisin yhdessä ostama Emerson kommentoi nyt tilannettaan: ”Olen Betisin pelaaja toukokuuhun 2021 saakka”

© Kuva: Getty Images

Kahden eri seuran yhdessä tehdyt pelaajaostokset ovat jalkapallomaailmassa melko harvinaisia, mutta Barcelona ja Real Betis tekivät sellaisen vuonna 2019, kun seurat hankkivat Emersonin, brasilialaisen laitapuolustajan, Atlético Mineirosta.

Pelaajakaupassa Barcelona maksoi puolet Emersonin 12,7 miljoonan euron siirtosummasta. Katalonialaisseura voi lunastaa Emersonin itselleen vuonna 2021 maksamalla siirtosumman toisen puolikkaan. Siihen saakka Emerson pelaa Betisin riveissä.

Barcelonan johtoportaaseen kuuluva Éric Abidal kertoi aiemmin, että Barcelonalla on kuitenkin oikeus ostaa Emerson itselleen jo ennen vuotta 2021, jos se pulittaa pelaajasta Betisille 12−15 miljoonaa euroa.

Real Betisin jalkapallopuolen johtaja Alexis Trujillo puolestaan kertoi, ettei tällaista ulosostopykälää ole olemassa, eikä Barcelona voisi saada Emersonia itselleen ennen vuotta 2021 ”missään tapauksessa”.

Emerson itse kertoi viihtyvänsä Betisissä. Nyt brasilialainen kommentoi tilannettaan uudestaan ESPN:lle. Hän sanoi rakastavansa Betisiä ja tuntevansa olonsa seurassa kotoisaksi.

− Totuttelen täällä (Betisissä) La Ligaan pelatakseni myöhemmin Barcelonassa. Olen Betisin pelaaja toukokuuhun 2021 saakka, 21-vuotias Emerson sanoi.

Emerson kertoi keskittyvänsä vain ja ainoastaan pelaamaan Betisissä. Hän lisäsi, ettei mieti mahdollista aikaistettua siirtoa Barcelonaan.

− Moni tuntuu sanovan, että pelaan Betisissä lainalla, mutta Betis oli myös ostamassa minua. Pelaan kaksi ja puoli vuotta Betisissä ja kaksi ja puoli vuotta Barcelonassa, Emerson kertoi ajatuksistaan.

Emerson on pelannut debyyttikaudellaan La Ligassa hienosti. Tällä kaudella brassipakki on tehnyt 16 ottelussa kolme maalia ja alustanut viisi osumaa.

Lähde: Sport