Lähteet: Real Betisillä ja Barcelonalla eroavat näkemykset Emersonin sopimuksen ulosostopykälästä – onko riita alkamassa?

© Kuva: Getty Images

Espanjalaislehti AS kirjoittaa, että Real Betis ja Barcelona eivät ole samoilla linjoilla Betisiä tällä kaudella edustaneen laitapuolustaja Emersonin sopimuksesta. Emerson siirtyi Betisiin tammikuussa 2019 Barcelonan avulla Brasilian Atlético Mineirosta.

Barcelona maksoi tuolloin puolet Emersonin 12,7 miljoonan euron siirtosummasta. Samalla Barcelona sai oikeuden ostaa Emerson itselleen Betisistä kuutta miljoonaa euroa vastaan vuonna 2021.

Nyt Barcelonan jalkapallotoimintojen johtaja Éric Abidal kertoi Mundo Deportivolle, että Barcelonalla on oikeus ostaa Emerson Betisistä milloin tahansa. Abidalin mukaan ulosostohinta ennen vuotta 2021 on kuitenkin 12 ja 15 miljoonan euron väliltä.

Betisin jalkapallopuolen johtaja Alexis Trujillo ei ilahtunut Abidalin puheista. Trujillon näkemyksen mukaan ei ole mitenkään mahdollista, että Barcelona voisi saada Emersonin itselleen ennen vuotta 2021. Trujillo sanoi, ettei Abidalin mainitsemaa pykälää ole olemassa.

Emerson on 21-vuotias brasilialainen laitapuolustaja, joka on esiintynyt edukseen La Ligassa. Hän on tehnyt kuluvalla kaudella kolme maalia ja antanut viisi maalisyöttöä.

Real Betis ja Barcelona kohtaavat toisensa La Ligassa tänään sunnuntai-iltana kello 22.