El Clásicon ajankohta vahvistettu – osuuko Barcelonan äänestys samalle päivälle?

© Kuva: Getty Images

La Liga on vahvistanut, että sarjakauden 2020-2021 ensimmäinen El Clásico pelataan lauantaina 24. lokakuuta Suomen aikaa kello 17 alkaen. Ottelu Barcelona-Real Madrid pelataan tyhjällä Camp Noulla.

Ottelun suhteellisen varhainen kellonaika selittyy sillä, että pelille haluttiin tarjota aasialaisia TV-katsojia ajatellen suotuisa ajankohta. Huippuottelu saattaa tosin saada lisäjännitettä siitä, että AS:n mukaan on mahdollista, että Barcelonassa järjestetään samana päivänä epäluottamusäänestys Josep María Bartomeuta ja tämän johtokuntaa kohtaan.

Lehden mukaan on mahdollista, että äänestys voitaisiin järjestää jo tulevana viikonloppuna – joko lauantaina tai sunnuntaina. Toinen mahdollinen päivä on ensi viikon lauantai, 24. lokakuuta, eli El Clásicon pelipäivä. Tuoreimmat tiedot tosin kertovat, että koko äänestystä saatetaan vielä lykätä, jos paheneva koronatilanne johtaa liikkumisrajoituksiin.

Barcelonalla on Clásicon alla pieni lepoetu, sillä se pelaa tiistaina 20.10. Camp Noulla Mestarien liigan avauksensa Ferencvarosia vastaan. Real Madridkin avaa Mestarien liigan kotonaan, mutta päivää myöhemmin. Keskiviikkona 21.10. Madridissa vierailee Shakhtar Donetsk.

Näillä näkymin tuona viikonloppuna, kierroksella 7, pelataan kauden ensimmäiset perjantai- ja maanantaiottelut. Kierroksen on määrä alkaa perjantaina ottelulla Elche-Valencia ja päättyä maanantaina otteluun Levante-Celta Vigo. Tähän saakka viikonloppukierrokset on jaettu ainoastaan lauantaille ja sunnuntaille. Nyt kaikki kierroksen pelit pelataan eri aikaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.