Memphis Depay yllättää: siirron takana tyystin muut tekijät kuin aiemmin luultiin

© Kuva: Getty Images

Barcelonan kesän hankinnoista arvokkain on ollut Memphis Depay, 27, vaikka 22-vuotias Emerson Royal onkin ainut pelaaja, josta katalaanien on tarvinnut maksaa jotain siirron yhteydessä. Mediassa on oletettu, että Memphiksen tulo riippui Ronald Koemanista ja siitä, olisiko hollantilaisvalmentaja vielä kiinnitettynä Barcelonaan ensi kauden käynnistyessä.

Memphis väittää kuitenkin, ettei hänen maanmiehensä työtilanne näytellyt osaa eikä arpaa hänen päätöksessään.

Memphis liittyi Blaugranan riveihin aiemmin tässä kuussa kaksivuotisella sopimuksella. Siirtoa viivästytti Memphiksen maajoukkuevelvollisuudet kesän EM-kilpailuissa. Häntä ei ole vieläkään muodollisesti rekisteröity joukkueeseen. Barcelona painii pahoja talousongelmia vastaan, koska palkkavihosta ovat loppumassa sivut kesken.

Memphis päässee Barcelonassa pelaamaan jälleen Koemanin alaisuudessa. Kaksikko työskenteli kaksi vuotta yhdessä Alankomaiden maajoukkueessa. Oranje selviytyi tuona aikana kertaalleen Kansojen liigan loppuotteluun 2019. Memphis kiistää kuitenkin, että Koeman olisi vaikuttanut merkittävästi hänen tulevaisuuteensa seurajoukkueessa.

– Olisin tullut, vaikka hän ei olisi ollut siellä, koska et voi sanoa ei Barçalle, sanoi Memphis Marcan mukaan.

– Mutta on samaan aikaan totta, että valmentajalla oli suuri vaikutus siirtooni.

– Tunnen hänet hyvin. Hän uskoi minuun hyökkääjänä maajoukkueessa.

Memphiksen kesäloma on päättynyt, ja hän on parhaillaan mukana Barcelonan harjoitusperiodilla. Sergi Roberto, 29, on ainakin ehtinyt tulla täysin varmaksi Memphiksen kyvyistä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004