Ohjattua harjoituskautta on takana kaksi viikkoa. Barcelonan Sergi Roberto, 29, on Diario Sportin mukaan tyytyväinen joukkueen ottamiin pieniin edistysaskeliin. Hän toivoo myös saavansa päävalmentaja Ronald Koemanilta luottoa peliajan muodossa. Viime kausi meni piloille loukkaantumisten takia.

– Teemme kaikki täysillä töitä. [Sää] on todella kuuma, se auttaa meitä saamaan rytmin ja kunnon kohdilleen ensi kaudelle, Roberto sanoi.

Barcelonan kesän hankinta Memphis Depay, 27, on vakuuttanut Roberton.

– Kaikki tuntevat hänet, totesi Roberto.

[readmore from=Depay-Memphis]

– Hän on hyvin laadukas pelaaja. Hän on hieno pelaaja, ja niillä muutamilla yhteisillä treenikerroilla olen jo nähnyt, että hän on loistava. Olen varma, että hän auttaa meitä paljon. Odotan sitä.

Edellisen kerran Memphis on ollut pelikentillä 27. kesäkuuta, jolloin hänen edustamansa Hollannin maajoukkue pelasi Tšekkiä vastaan EM-kilpailujen neljännesvälierissä. Ottelu päättyi kiusalliseen tappioon, mutta Memphis ehti sitä ennen tekemään turnauksessa kaksi maalia ja syöttämään yhden.

Seurajoukkuetasolla Memphis painoi viime kaudella kaksinumeroiset tehot. Hän viimeisteli Lyonille 20 maalia Ranskan pääsarjassa ja antoi 12 maaliin syötöt. Toissa sesongilla hän teki Mestarien liigassa kahdeksassa ottelussa kuusi täysosumaa.