Oletko tullut ajatelleeksi Ousmane Dembéléä? Tämä on ranskalaistähden tilanne nyt

© Kuva: Getty Images

Kesän EM-kilpailuissa ja siirtoikkunassa on tapahtumia riittänyt. Tästä esimerkkinä on Espanjan maalivahti Unai Simón. Simónin dramaattinen virhe kisojen neljännesvälierissä sai aikaan mediamylläkän ja tuntui isolta asialta varsinkin sen tapahtumahetkellä. Sittemmin on sattunut muita, huomattavasti omituisempia hetkiä, ja mediahippaa on leikitty joka puolella Eurooppaa.

Simónin moka on nyt tämän kesän tapahtumista ehkä 1 284. erikoisin.

Samanlainen kohtalo on osunut Ousmane Dembélén kohdalle. EM-kisoissa loukkaantuneen ranskalaislaiturin sopimus Barcelonassa päättyy ensi kesänä. Siirtoikkuna menee säppiin neljän päivän päästä.

Normaalissa tilanteessa Dembélén tulevaisuus puhuttaisi mediassa, mutta nyt se on pitkälti alittanut uutiskynnyksen.

Barcelonan haastavan taloustilanteen vuoksi seuran uusi johtoporras tiedostaa, että loukkaantumisherkän Dembélén kanssa pitää sopia mittavasta palkanalennuksesta. Jos hänen kanssaan ei kyettäisi solmimaan jatkosopimusta, hän olisi vapaa poistumaan Barçasta ilman korvausta ensi heinäkuussa.

Barcelona osti Dembélén vähintään 105 miljoonalla eurolla Borussia Dortmundista vuonna 2017.

Mundo Deportivon mukaan ongelmia ei neuvotteluissa ole ilmennyt. Dembélé on lähes suoralta kädeltä hyväksymässä Barcelonan esittämän jatkosopimustarjouksen, joka pitää hänet Camp Noulla vuoteen 2025 saakka.

Piakkoin Dembélé laittaa pahviin puumerkkinsä. Sopimus on tarkoitus julkistaa siirtoikkunan jälkeen.

Dembéléllä on ollut aikaa miettiä työtilannettaan. Hän kuntoutuu riittävään pelivalmiuteen aikaisintaan lokakuussa. Dembélén loukkaantuminen tarjosikin Blaugranalle keskeisen neuvotteluvaltin eikä seurapomojen tarvinnut turvautua ”kiristyskeinoihin”, kuten katsomokomennuksiin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.