Barcelona kruunattiin lauantaina Copa del Reyn mestariksi, kun se nujersi Athletic Bilbaon kilpailun loppuottelussa 4-0-lukemin (lue otteluraportti).

Sen jälkeen kun kapteeni Lionel Messi oli nostanut pokaalin ilmaan ja ojentanut sen muiden pelaajien haltuun, nähtiin Gerard Piquén ja Ousmané Dembélén välillä koominen tilanne.

Barcelonan akatemiakasvatit halusivat ottaa yhteiskuvan pokaalin kanssa antaakseen osoituksen siitä, miten suuri merkitys La Masíalla on ollut katalonialaisseuran nykyiselle ykkösjoukkueelle.

LUE MYÖS: Kaikki puhuvat Barcelonan La Masíasta – Baskimaasta löytyy ehkä vielä kovempi akatemia

135 miljoonalla eurolla Borussia Dortmundista vuonna 2017 hankittu Dembélé yritti myös liittyä mukaan kuvaan.

Ranskalaishyökkääjän yritys päättyi kuitenkin nololla tavalla, kun Sergio Busquets, Riqui Puig ja Sergi Roberto työnsivät 23-vuotiaan saman tien sivuun. Samalla Piqué piikitteli Dembélélle ryhmän toiselta puolelta.

– Sinä siellä, mene pois täältä kaiken sen kanssa mitä seura sinusta maksoi! huuteli Piqué vitsikkäästi Diario Sportin mukaan.

Jos alla oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Managing Barça

@ManagingBarca
📸 Dembélé tries to sneak in a photo with the La Masia players. 🏆

🗣️ Pique joked and said: "Get out of here, you know how much money the club is spending to pay you." 😂

Jos alla oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Dembélé aloitti lauantain loppuottelun penkiltä, mutta pääsi kentälle kaksi minuuttia ennen päätösvihellystä Antoine Griezmannin tultua vaihtoon.

Dembélé nähtiin myös kantamassa Barcelonan 18-vuotiasta superlupausta Ansu Fatia reppuselässä, kun pelaajat menivät jatkamaan voitonjuhlia pukuhuoneen puolelle.

Jos alla oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Aalam Bains

@AalamBainsFCB
Dembele carrying Fati around😭

LUE MYÖS: