Barcelona ei aio neuvotella minkään seuran kanssa Ousmane Dembélén siirrosta tammikuussa. Barcelonan päätöksestä kertoo Mundo Deportivo.

Barcelona on kertonut Dembélélle siitä, että seura pitää pelaajasta paljon eikä halua myydä ranskalaista muihin maisemiin. Dembélé on ollut syyskauden aikana otsikoissa kentän ulkopuolisten välikohtauksien vuoksi.

Kuukausi takaperin Dembélé ei ilmestynyt Barcelonan harjoituksiin nukuttuaan pommiin. Sunnuntaina Dembélé nukkui jälleen pommiin ja saapui kaksi tuntia myöhässä harjoituksiin. Dembélé joutui harjoittelemaan yksin, sillä joukkueharjoitukset olivat jo päättyneet.

Mundo Deportivon mukaan Dembélé on halunnut syksyn aikana pyytää jopa siirtoa Barcelonalta, mutta kyseiset aikeet ovat jääneet viime aikoina taka-alalle. Lehden tietojen mukaan Arsenal, Chelsea ja PSG harkitsivat syksyn aikana tarjouksen tekemistä Dembélélle. Kolmikko olisi ollut valmis maksamaan Barcelonalle pelaajasta saman verran kuin Barcelona maksoi Dortmundille.

Barcelona on tehnyt selväksi, ettei seura aio myydä Dembéléä alle pelaajan ulosostopykälän, joka on asetettu 400 miljoonaan euroon.