Philippe Coutinho saatetaan nähdä Barcelonan paidassa vielä tällä kaudella.

Radiokanava Onda Cero kertoo, että Coutinho voi palata Bayern Münchenistä Barcaan saman tien. Tällä hetkellä brasilialainen on loukkaantunut, eikä Bayern aio käyttää osto-optiotaan.

Transfermarktin mukaan Coutinhon arvioidaan palaavan pelikuntoon 7.6. Hänen lainapestinsä päättyy periaatteessa 30. kesäkuuta. Onda Ceron mukaan on kuitenkin mahdollista, että Coutinho palaa Barcelonaan jo nyt.

Onda Cero kertoo myös, että Barcelona voi yrittää saada Coutinholle peliluvan vielä tämän kauden La Ligaan. Se tosin vaatisi erityisluvan UEFA:lta.

Normaalisti kausi loppuu toukokuussa, eikä tällaisia haasteita tule eteen. Koronaviruksen aiheuttamien rajoitustoimenpiteiden vuoksi kauden päivämäärät ovat nyt kuitenkin hyvin kaukana normaalista, mikä luonnollisesti vaikuttaa myös pelaajien sopimuksiin.

Coutinhoa edelleen povataan tänä kesänä myytäväksi, joskin Barcelonan päävalmentaja Quique Setién tiettävästi haluaisi pelintekijän käyttöönsä. Coutinhon sopimus Barcelonan kanssa ulottuu kesään 2023.

Coutinho on lainapestinsä aikana pelannut Bayernissa 32 ottelua ja iskenyt tehot 9+8. Mieheltä jää tämäniltainen huippukamppailu väliin loukkaantumisen vuoksi. Bayern pelaa tänään vieraissa Borussia Dortmundia vastaan kello 19.30 Suomen aikaa. Ottelu voi pitkälti ratkaista Bundesliigan mestaruuden. Viasat ja Viaplay näyttävät ottelun.

Näin saat Viaplayn itsellesi hintaan 9,99 €/kk!

  1. Siirry Viaplayn sivuille TÄSTÄ.
  2. Valitse haluamasi paketti ja tee tilaus.
  3. Tilaus ei sido minkäänlaiseen määräaikaisuuteen.