Levante kukisti Barcelonan Copan neljännesvälierien avausosassa kotikentällään maalein 2-1.

Kummatkin joukkueet pelasivat lähtökohtaisesti B-miehistöllään. Levante meni johtoon jo kolmen minuutin jälkeen. Erick Cabaco puski isännät johtoon ja seuraavaa osumaa ei tarvinnut odottaa kauaa.

Levante nappasi itselleen jo kahden maalin johtoaseman varttia myöhemmin. Borja Mayoral sai pallon haltuunsa boksin rajalla, kuljetti hieman eteenpäin ja laukoi pallon ohi Jasper Cillessenin.

Barcelonalla oli avausjaksolla muutama loistopaikka, mutta heikot viimeistelyt ja loistavasti Levanten maalilla pelannut Andrés Fernández pitivät Levanten maalin puhtaana.

Barcelona kampesi itsensä maalin päähän kymmenisen minuuttia ennen loppua. Kenties viimeisen ottelunsa Barcelonassa pelannut Denis Suárez kaadettiin rangaistusalueen sisällä ja Barcelonalle tuomittiin rangaistuspotku. Philippe Coutinho viimeisteli pallon ohi Fernándezin, joka oli lähellä torjuntaa.

Barcelona hävisi viime kaudella ainoan sarjaottelun kauden toiseksi viimeisellä kierroksella nimenomaan Levanten vieraana maalein 4-5.

Toinen osa pelataan ensi viikolla Barcelonassa.