Real Madridin Karim Benzema ei ole pelannut Ranskan maajoukkueessa sitten vuoden 2015. Tuolloin hyökkääjän ympärille nousi kohu, kun Benzeman kerrottiin olleen osallisena kiristämässä toiselta maajoukkuepelaajalta Mathieu Valbuenalta rahaa seksivideosta.

Tapauksen jälkeen Benzeman suoritukset seurajoukkueessa heikkenivät, eikä hyökkääjää sittemmin ole otettu mukaan Ranskan maajoukkueeseen osin kiristysjupakan, osin peliesitysten takia.

Nyt Ranskassa keskustellaan siitä, pitäisikö Benzema ottaa takaisin maajoukkueeseen. Hyökkääjä on pelannut hyvän syyskauden, sillä 31-vuotias lyonilainen on tehnyt 11:ssä La Ligan pelissä yhdeksän maalia.

Ranskalaislehti L’Equipen äänestyksessä lukijoista peräti 74 prosenttia äänesti Benzeman tämän kauden tähän saakka parhaaksi ranskalaishyökkääjäksi. Lisäksi Zinédine Zidane, Benzeman päävalmentaja Real Madridissa, on puhunut Benzeman puolesta.

− Jalkapalloilullisesta näkökulmasta hän on paras. Hänellä pitäisi olla paikka Ranskan maajoukkueessa. Se ei ole minun päätettävissäni, mutta minusta hänet pitäisi kutsua maajoukkueeseen, Zidane on sanonut.

Lähde: AS