Barcelona on kärsinyt syyskaudella merkittävistä loukkaantumisongelmista.

Barcelonalla on parhaillaan kymmenen loukkaantuneena olevaa pelaajaa, joista ainakin Martin Braithwaite ja Sergio Agüero saavat odottaa paluuta pelikentille vielä kuukausien ajan.

Lauantai-iltana Vigossa Barcelona menetti Eric Garcían, Ansu Fatin ja Nico Gonzálezin sairastuvalle.

Katalonialaisen Esport 3:n mukaan Barcelonan edustusjoukkueen pelaajat ovat pettyneitä joukkueen fysiikkavalmentajien työskentelyyn. Pelaajien mielestä joukkueen jatkuvat loukkaantumisongelmat ovat osaksi fysiikkavalmentajien syytä.

Lähteen mukaan nimeltä mainitsemattoman pelaajan loukkaantumisen jälkeen osa joukkueesta otti verbaalisesti yhteen fysiikkavalmentajien kanssa. Pelaajien mielestä fysiikkvalmentajien tekemä työ on ollut laadutonta jo harjoituskaudelta lähtien.

Barcelonasta potkut saaneen Ronald Koemanin valmennusryhmä oli hyvin tietoinen ongelmasta ja otti niin ikään yhteen fysiikkavalmentajien kanssa. Lue lisää täältä.

Myös Barcelonan uusi päävalmentaja Xavi tiedostaa tilanteen ja on jo keskustellut seuran puheenjohtajana toimivan Joan Laportan kanssa asiasta. Xavi on pyytänyt tilanteeseen korjausta. Lue lisää täältä.