Barcelonan alkukautta voi helposti kuvailla surkeaksi.

Se on voittanut vain neljä yhdeksästä sarjaottelustaan ja Mestarien liigan alkulohkossaan Barcelona on vasta kolmantena. Barcelona on La Ligan sarjataulukossa yhdeksäntenä.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman on useampaan otteeseen julkisesti todennut uskovansa joukkueen peliesitysten paranevan, kun loukkaantuneena olevat pelaajat palaavat pelikuntoon.

Barcelona sai viikonloppuna huonoja uutisia. Frenkie de Jong sai Clásico-tappion yhteydessä lihasvamman ja on sivussa ainakin tämän viikon sarjaotteluista.

Noin kuukauden ajan loukkaantuneena ollut Pedri sai uuden lihasvamman harjoituksissa ja on ainakin seuraavat kolme viikkoa sivussa pelikentiltä. Pedrin on määrä palata tositoimiin marraskuun maajoukkuetauon jälkeen.

AS:n saamien tietojen mukaan Koeman on hyvin huolissaan jatkuvista lihasvammoista ja kutsui maanantaina joukkueen lääkärit koolle.

Koeman tiedusteli, mistä lihasvammat johtuvat, sillä Koemanin mielestä loukkaantumiset aiheuttavat joukkueelle huonoja tuloksia ja niistä on siten päästävä eroon mahdollisimman pian. Koeman pyysi lääkäreitä löytämään pikaisesti ratkaisun.

Barcelonan alkukausi on ollut loukkaantumisten osalta vaikea, sillä tähän mennessä Koeman ei ole saanut vielä kertaakaan koko joukkuetta kasaan.