Barcelona seuraa tällä hetkellä tiukasti, mitä RB Salzburgissa tapahtuu.

Saksalaislehti Bild kertoo, että Barcelona, Bayern München ja Liverpool ovat kaikki nuoren saksalaislupauksen, Karim Adeyemin, perässä.

Adeyemi on vasta 19-vuotias, ja hän on aloittanut kauden todella terävästi. Kuudessa Itävallan pääsarjan ottelussa on syntynyt yhtä monta maalia. Kaiken kaikkiaan nuorukainen on paukuttanut yhdeksässä pelissä tehot 7+1.

Vahva kauden aloitus poiki kutsun Saksan A-maajoukkueeseen syyskuun maaotteluihin. Liechtenstein-pelin Adeyemi seurasi penkiltä, mutta Armeniaa vastaan hän pääsi 18 minuutiksi kentälle – ja iski heti maalin.

Adeyemi on pelannut RB Salzburgissa kesästä 2018 lähtien, jolloin hän siirtyi seuraan 3,5 miljoonan euron kaupassa saksalaisesta Unterhachingista. Ensimmäiset puolitoista vuotta nuorukainen pelasi lainalla itävaltalaisessa Lieferingissä, mutta tammikuusta 2020 hyökkääjä on pelannut Salzburgin paidassa. Kaiken kaikkiaan pelejä on kertynyt 59 ja tehoja 17+16.

Transfermarktin mukaan Adeyemin siirtomarkkina-arvo on tällä hetkellä 20 miljoonaa euroa. Keskushyökkääjän sopimus umpeutuu kesällä 2024.