Pelikavereilta suitsutusta kahdelle Barcan sankarille – ”Ilmiömäinen”

© Kuva: Getty Images

Kun Barcelona kukisti sunnuntai-iltana Atlético Madridin vieraissa 1-0, oli joukkueella kaksi suurta sankaria. Voittomaali oli Lionel Messin käsialaa, ja saksalaisvahti Marc-André esitti useita huipputorjuntoja. Pelikaverit olivatkin kaksikolle kiitoksen velkaa.

– Sen jälkeen, kun olimme pelanneet monia huonoja vieraspelejä ja päästäneet maaleja, Marcin esitys oli ilmiömäinen, Luis Suárez kehaisi pelin jälkeen AS:n mukaan.

– Meillä on myös bonus, että riveissämme on maailman paras pelaaja. Tämä voitto on kuitenkin koko joukkueen.

Suárez kommentoi myös Antoine Griezmannin entiseltä kotiyleisöltään saamaa tulenkatkuista vastaanottoa.

– Hän tiesi, millaiseen tilanteeseen saattaa tänään joutua, mutta hänen omatuntonsa on puhdas. Griezmann tulee olemaan Atléticolle aina kiitollinen. Tällaista sattuu meille kaikille, mutta olemme ammattilaisia, Suárez kuittasi.

Sergi Roberto muistutti pelin jälkeen puolestaan, että vaikka Barcelona jatkaakin sarjakärjessä, on työtä edessä vielä paljon.

– Tänään meillä oli vaikeuksia, mutta sarjoja ratkaistaan tällaisissa peleissä. La Ligaa on kuitenkin vielä valtavan paljon jäljellä. Emme voi ajatella vain Real Madridia, vaan myös Sevilla taistelee mestaruudesta.

– Tämä voitto oli koko joukkueen työn tulosta. Marc pelasti pari palloa maaliviivalta ja sitten Leo ratkaisi pelin yksilösuorituksellaan, Sergi Roberto summasi.