Lionel Messi ratkaisi Madridin kaatosateessa – Barcelona Diego Simeonelle yhä liikaa

© Kuva: Getty Images

Diego Simeonen painajaiset FC Barcelonasta jatkunevat edelleen. Vielä 16. yrittämälläkään Simeone ei onnistunut voittamaan Barcelonaa La Liga -valmentajana, vaan Barcelona haki Espanjan pääkaupungista 1-0 -voiton.

Kaatosateessa pelatun ottelun alku oli selkeästi Atléticon. Atlético laukoi ensimmäisten 20 minuutin aikana kuudesti ja Barcelona ei kertaakaan. Lähimpänä maalintekoa Atlético kävi, kun Barcelonan Junior Firpo ohjasi pallon oman maalin tolppaan.

Seuraavaksi maalintekoa pääsi yrittämään lähietäisyydeltä Atléticon Mario Hermoso, mutta Barca-vahti Marc-André ter Stegen onnistui saamaan jalkansa sijoituksen tielle. Barcelona oli joka tapauksessa vahvasti ottavana osapuolena.

Pelin edetessä vieraatkin pääsivät paremmin mukaan. Ensimmäisiä maalipaikkoja avautui Ivan Rakiticille ja Luis Suárezille, mutta todellisia sydämentykytyksiä aiheutti Gerard Piqué. Toppari nousi korkeimmalle kulmapotkussa ja puski pallon maan kautta kohti ylänurkkaa. Jan Oblak ei palloon yltänyt, mutta pusku kuitenkin pysähtyi yläparruun. Tauolle mentiin 0-0 -tilanteessa.

Sade piiskasi Madridia samaan tapaan toisellakin jaksolla. Maalipaikat olivat selvästi harvemmassa, mutta fyysisyydessä ei säästelty. Sekä Gerard Piqué että Vitolo saavat olla kiitollisia, ettei erotuomari Mateu Lahoz ajanut heitä suihkuun toisella varoituksella.

Näytti vahvasti jo siltä, että ottelussa mentäisiin kohti 0-0 -tasapeliä, mutta sitten, 86. minuutilla tyhjästä nousi esiin yksi mies – kukapas muukaan kuin Lionel Messi. Täyteen vauhtiin ampaissut argentiinalainen pelasi hyvän ja loppuun saakka hiotun seinän Suárezin kanssa ja ampui suoraan juoksusta pallon alanurkkaan noin 18 metristä.

Messin ensimmäinen maali Wanda Metropolitanolla näytti lannistaneen Atléticon täysin. Ja niin se tekikin. Kunnon loppukiriä ei nähty, vaan Barcelona voitti 1-0 ja nousi maalieron turvin takaisin sarjakärjeen ohi Real Madridin. Atlético on sijalla kuusi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.