Atléticolle jatkoseuraamuksia? Katsomon lauluissa toivottiin entisen suosikin kuolemaa

© Kuva: Getty Images

Barcelona palasi takaisin La Ligan sarjakärkeen, kun se kukisti Wanda Metropolitanolla Atlético Madridin 1-0 (lue lisää). Vieraiden sankari oli voittomaalin taituroinut Lionel Messi, ja myös maalivahti Marc-André ter Stegen pelasi erittäin vahvan pelin. Pienempään rooliin jäi sen sijaan Atléticosta kesällä 120 miljoonalla eurolla Barcelonaan siirtynyt Antoine Griezmann, jolle ilta oli epäilemättä erityislaatuinen.

Kotiyleisö vihelsi ja buuasi äänekkäästi aina, kun ranskalainen oli edes lähellä palloa. Psyykkaus ei kuitenkaan jäänyt pelkästään siihen, vaan katsomosta kuultiin myös mauttomia ylilyöntejä.

”Griezmann kuole, Griezmann kuole” -laulut raikasivat myös. Radiokanava Copen asiantuntijat pitävät selvänä, että La Ligan kurinpitovaliokunta ottaa veisut tutkintaan. Atlético Madridille voi koitua aiheesta jatkoseuraamuksia.

Atlético Madridin manageri Clemente Villaverde tuomitsi huutelut ottelun jälkeisessä Movistarin haastattelussa.

– Atlético Madrid on kaikenlaista väkivaltaa vastaan. Emme näheet sellaista suhtautumista joka puolella kenttää, Villaverde totesi.

Barcelona-johdon edustaja Guillermo Amor oli lausunnoissaan yllättäen maltillisempi.

– Yleisöä on kunnioitettava aina. He saavat sanoa mielipiteensä. Joskus siitä pitää enemmän, ja joskus vähemmän, mutta niin he kuitenkin ajattelevat, Amor kommentoi huutoja.

Katsomoon levitettiin myös lakana, jonka Griezmannille osoitettu sanoma kuului: ”Halusit nimeä ja unohdit olla mies”.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.