FC Barcelonan sarjakausi alkoi 0-1-vierastappiolla Athletic Bilbaolle. Kamppailun ainoasta maalista vastasi Aritz Aduriz, 38, ottelun viimeísillä minuuteilla.

Barcelona-puolustaja Gerard Piqué kommentoi häviötä loppuvihellyksen jälkeen. Hän muun muassa muistutti, että tässä vaiheessa kautta joukkue ei vielä ole parhaassa iskussa.

– Tiesimme, että pelaamme todella vaikealla stadionilla. Hetkellisesti he saivat meidät vaikeuksiin fyysisyydellään ja emme olleet itsejämme, Piqué sanoi ottelun jälkeen.

– Tappio on hyväksi meille. Mieluummin nyt kuin loppukaudesta. Tulemme pre-seasonilta ja mukana on uusia pelaajia.

– Ensimmäisellä puoliajalla meillä oli tilanteita vaikka he prässäsivät meitä paljon. Toisella puoliajalla olimme enemmän heidän puoliskollaan ja kontrolloimme peliä. Yksityiskohdat ovat kuitenkin yksityiskohtia ja lopulta yksi niistä nujersi meidät lopussa.

La Liga starttasi perjantaina 16.8! Tilaa C More Total nyt, saat ensimmäisen viikon ilmaiseksi! Tarjous on voimassa pe-su koodilla LALIGA osoitteessa: cmore.fi/koodi. Käy klikkaamassa itsesi sisään ja varmista paikkasi espanjalaisen huippujalkapallon parissa!