Merkittävät Barcelona-osumat pienille minuuteille jääneille: ”Haluan tehdä historiaa täällä”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Siirto Barcelonaan ei ole kaikille pelaajille se unelmien täyttymys, jota he ovat odottaneet. Kilpailun kovuuden ovat tälläkin kaudella saaneet tuntea muiden muassa Malcom ja Arturo Vidal.

Jokainen urheilua, varsinkin joukkuelajeja seuraava tuntee kliseisetkin puheet siitä, miten ”jokainen mahdollisuus on hyödynnettävä”. Juuri tähän ajatukseen ovat viime aikoina tarttuneet Blaugranassa vähälle peliajalle jääneet nimet – jopa hyvin kirjaimellisesti.

Vidal onnistui maalinteossa El Clásicossa, vaikka pelasi vain seitsemän minuuttia.

– Maali Real Madridia vastaan antoi minulle itseluottamusta, ja osoitti valmentajalle, että olen aina vaihtoehto käytettäväksi.

Malcomin juoruttiin jo haluavan pikapoistumisen seurasta, saamansa vähäisen luoton vuoksi. Internazionale-ottelussa brasilialainen sai hetkensä, ja käytti sen. 21-vuotiaan tilillä on nyt yhdeksän peliminuuttia kauden Mestarien liigassa – ja yksi maali.

– Maalinteossa onnistuminen ei tule unohtumaan koskaan. Nyt haluan ja tarvisten paljon lisää. Harjoittelen osoittaakseni, että kuulun ryhmään. Unelmani on olla Barcelonan avauskokoonpanossa, haluan tehdä historiaa täällä.

Lähteet: Marca, UEFA

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden