ESPN: Man United ei ole enää kiinnostunut Gareth Balesta – vaikka Real Madrid asettaisi hyökkääjän markkinoille

© Kuva: Getty Images

Näyttäisi siltä, että yksi iso ovi on sulkeutunut Gareth Balen nenän edestä.

Balen jatkaminen Real Madridissa ei ole lainkaan varmaa – etenkään nyt kun Zinédine Zidane palasi joukkueen päävalmentajaksi. Siirtohuhuissa Balea on viety sinne sun tänne, mutta nyt tilanne alkaa tasaantua.

Uutisoimme aiemmin tänään, että Bayern München olisi valmis tarjoamaan Balelle ulospääsyä Realista ja Bale itse olisi avoin siirrolle. Samaan aikaan ESPN kertoo omiin lähteisiinsä vedoten, että Manchester United olisi luopunut ajatuksesta hankkia Bale. Syynä on ennen kaikkea muutos strategisissa linjauksissa. Unitedhan on tähän asti vuosikausien ajan ollut kiinnostunut Balesta.

United haluaa uudistaa kokoonpanoaan, mutta seura tavoittelee ensisijaisesti nuorempia pelaajia. Bale on jo 29, eikä hänen uransa ole ollut viime vuosina nousussa. Lisäksi walesilaisen 12 miljoonan euron vuosipalkka on melko tuhti peliesityksiin peilaten.

Football España -sivusto lisää, ettei Unitedin ohella mikään muukaan englantilaisseura olisi tällä hetkellä Balen perässä. Juuri nyt todennäköisin suunta (mikäli siirto tulee) on siis kohti Saksaa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää