Thomas Müller puuskahti tuomarille: ”Atlético on eurofutiksen suurin öykkäri”

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid jäi pahemman kerran jyrän alle, kun se taipui Mestarien liiga -avauksessaan vieraskentällä puolustavalle mestarille Bayern Münchenille peräti maalein 0-4. Ottelusta jäi käteen myös hauska anekdootti, kun Thomas Müller avautui tuomarille 21. minuutilla saamastaan keltaisesta kortista. Kuka ties Müllerin purkautuminen on jotain, minkä Atlético ja Diego Simeone ottavat jopa kohteliaisuutena.

– Mitä täällä tapahtuu? Pelaamme Atlético Madridia vastaan, eurooppalaisen jalkapallon suurimpia öykkäreitä ja kiusaajia, ja sitten tuollaisesta annetaan keltainen, Müllerin huuto tallentui TV-kameroille tyhjällä stadionilla.

Müllerin puuskahdus oli seurausta pienestä kaksinkamppailusta Kieran Trippierin kanssa, ja tuomiona oli siis vapaapotkun lisäksi saksalaiselle varoitus. Müllerin onni lienee, ettei tuomari Michael Oliver osaa saksaa, sillä hän huusi juuri äidinkielellään.

Bayernin valmentaja Hansi Flick ei Müllerin tulistumisesta ollut pahoillaan, vaan pikemminkin kehui hänen hengenluontiaan.

– Hän valmentaa joukkuetta ja kannustaa aina joukkuetovereitaan. Jos niin haluaa sanoa, on hän kentällä toinen käteni ja aina pelimme keskiössä, Flick kehui.

Lähde: Kicker


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.