Bayern München ja Atlético Madrid iskivät yhteen Mestarien liigan huippukamppailussa keskiviikkona. Ottelusta muodostui lopulta hallitsevan mestarin näytös, Bayern voitti ottelun lukemin 4-0.

Kotijoukkue aloitti maalikarkelot 28 minuutilla. Joshua Kimmichin loistava syöttö tavoitti Kingsley Comanin boksin sisältä, joka otti pallon haltuun ja viimeisteli varmasti.

Avausjaksoa selvästi hallinnut Bayern iski toistamiseen muutama minuutti ennen puoliaikaa. Coman löysi syötöllään Leon Goretzkan, joka laukoi lähietäisyydeltä pallon vastustamattomasti verkon perukoille.

Atlético sai pallon maaliin toisen jakson alussa João Félixin toimesta, mutta osuma hylättiin lopulta paitsiona vierasjoukkueen pelaajan oltua Manuel Neuerin näkökentän edessä.

Illan komein maali nähtiin reilun tunnin pelin jälkeen. Bayernin Corentin Tolisso pyssytti pallon yläkulmaan reilusta kahdesta kymmenestä metristä, eikä espanjalaiset enää tästä toipuneet.

Loppulukemat 4-0 iski taululle Coman komealla yksilösuorituksella. Bayern hallitsi kenttätapahtumia selvästi alusta lähtien, eikä Atlético juurikaan päässyt hyville maalipaikoille.

OptaJose

@OptaJose
4 - El Atlético de Madrid have suffered their joint-biggest defeat in a competitive game under Diego Simeone (also 4-0 against Borussia Dortmund in Germany in October 2018 in the Champions League). Hell.