Lähde: Atlético Madrid ei aio odotella Luis Suárezia – tuttu siirtosaaga uudelleen käyntiin!

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid on tiistaina avannut siirtoneuvottelut uudelleen Edinson Cavanin kanssa, kertoo espanjalaissivusto Deportes Cuatro. Entinen PSG-hyökkääjä oli lähellä siirtyä Wanda Metropolitanolle jo viime tammikuussa, mutta siirtoa ei saatu maaliin pelaajan korkeiden palkkavaatimusten vuoksi.

Atlético Madrid oli tiettävästi päässyt maanantaina sopuun Barcelona-hyökkääjä Luis Suárezin ilmaissiirrosta kaksivuotisella sopimuksella. Tiistaina katalonialaisseuran johtoporras on kuitenkin muuttanut mielensä ja estänyt uruguaylaiskärjen lähdön Madridiin.

Suárez on päätöksestä raivoissaan, sillä hän oli jo suostunut alentamaan palkkaansa siirtyäkseen ensi kaudeksi Diego Simeonen alaisuuteen. 33-vuotias ei ole osa Ronald Koemanin suunnitelmia Camp Noulla, eikä hän ole erityisen halukas istumaan penkillä Barcelonassa, missä hänen sopimus on voimassa vielä yhden vuoden ajan.

Missä Luis Suárez pelaa ensi kaudella? Kuva: Getty Images

Barcelonan ja Suárezin välienselvittely voi kestää pitkään, minkä takia Atlético ei aio jäädä odottelemaan ja arvuuttelemaan, saako se pelaajaa ilmaiseksi itselleen vai ei. Madridilaisseura on täten kääntänyt katseensa nopeasti toiseen 33-vuotiaaseen Uruguayn maajoukkuehyökkääjään, eli Edinson Cavaniin.

LUE MYÖS: Tutkinta menossa Italiassa: Luis Suárezin epäillään huijanneen kielikokeessaan

Cavani on tällä hetkellä ilman seuraa, eikä hänen kiinnittämisensä maksaisi Atléticolle minkäänlaista siirtokorvausta. Tiistain tapaamisessa seura on Deportesin mukaan tiedustellut Cavanilta, mitkä hänen tämänhetkiset sopimusvaatimuksensa ovat. Cavania on yhdistetty kesän aikana useaan muuhunkin eurooppalaiseen huippuseuraan.

Atlético Madrid on jo suostunut lainaamaan Álvaro Moratan Juventukseen, mihin hän on saapunut aiemmin tänään. Simeonella on toisin sanoen pienimuotoinen kiire saada uusi hyökkääjä hänen joukkueeseensa, joka kohtaa kauden ensimmäisessä La Liga -ottelussaan Granadan sunnuntaina 27. syyskuuta.

Jos Atlético ei pääse sopuun Cavaninkaan siirrosta, aikoo seura Deportesin mukaan tavoitella Watfordin 22-vuotiasta kolumbialaishyökkääjää Luis Suárezia tai AS Roman konkarihyökkääjää Edin Džekoa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.