ESPN: Barcelona esti lähdön viime hetkellä – Luis Suárez raivostui seurajohdolle!

© Kuva: Getty Images

Barcelonan seurajohto on jälleen vihan kohteena.

Moni muistaa, miten Lionel Messi antoi elokuussa haastattelun, jossa hän haukkui Barcelonan seurajohdon maanrakoon. Nyt Barcelona-johto on saanut raivoihinsa Luis Suárezin. Syy on sama: miestä ei päästetä lähtemään.

Messin kohdalla aloitteen teki pelaaja. Messi olisi halunnut lähteä seurasta ja uskoi, että hän on siihen sopimusteknisesti oikeutettu. Barcelona oli eri mieltä.

Suárezin tapauksessa aloite tuli seuralta. Uusi päävalmentaja Ronald Koeman soitti – tai hänet pantiin soittamaan – Suárezille ja kertoi, ettei tälle ole enää käyttöä.

Tuosta puhelusta lähtien Barcelona on pyrkinyt neuvottelemaan Suárezin kanssa sopimuksen purkamisesta. Uruguaylaisen sopimus olisi kattanut vielä tämän kauden ja sopimuksessa olisi ollut optio kaudesta 2021-22.

Suárez on vaatinut Barcelonaa maksamaan korvauksena sopimusajan palkan, mihin Barcelona taas ei ole voinut suostua. Maanantai-iltana useat lähteet uutisoivat, että osapuolet olisivat päässeet yhteisymmärrykseen. Väitteiden mukaan Barcelona olisi taipunut maksamaan osan sopimusajan palkasta Suárezille.

Samaan aikaan uutisoitiin, että Suárez olisi Barca-sovun myötä siirtymässä vapaana agenttina Atlético Madridiin. Käytännössä siis Barcelona olisi maksanut siitä, että Suárez siirtyisi yhteen La Ligan kovimmista joukkueista.

Ilmeisesti se oli Barcelona-johdolle sitten kuitenkin liikaa. Uutisoimme aamulla, että Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu on laittanut siirron jäihin.

Suárez ei ole ottanut uutista vastaan kovin hyvillä mielin. Nyt ESPN kertoo, että Suárez pohtii oman lehdistötilaisuuden järjestämistä. Arvatenkin Barcelona-johto saisi jälleen haukut yhdeltä seuran suurimmista pelaajista. Suárezin näkemyksen mukaan Barcelona-johto antoi pelaajalle jo suullisen lupauksen siitä, että pelaajan annettaisiin lähteä.

Lehtitietojen mukaan Barcelona-johto oli laatinut listan seuroista, joihin Suárez ei sopimuksen purkamisen myötä saisi siirtyä. Listalla olivat ESPN:n mukaan muun muassa Real Madrid, Manchester United, Manchester City ja PSG. Huomionarvoista on se, ettei Atlético ilmeisesti ollut listalla, mutta Bartomeu on halunnut sen sinne jälkikäteen lisätä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.