Saúl piti Atléticon tappiota epäreiluna tuloksena: ”Tämän takia Messi on paras”

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridin mestaruustoiveet kokivat sunnuntai-iltana kolauksen. 0-1 -tappio Barcelonalle jätti Atléticon sarjassa kuudenneksi, kuuden pisteen päähän Barcelonasta ja Real Madridista. Kärkikaksikko on lisäksi pelannut ottelun Atléticoa vähemmän.

Kotijoukkue Atlético vei peliä etenkin sen ensimmäisellä neljänneksellä, mutta lopulta käteen ei jäänyt pistettäkään. Laitapuolustajana pelannut Saúl Ñiguez piti lopputulosta epäreiluna.

– Totta puhuen kyllä, sillä siltä se kentän puolelta katsottuna näytti. Tällaista jalkapallo kuitenkin on, Saúl totesi AS:lle.

– Pelasimme mahtavan ottelun eikä Barcelonalla ollut paljonkaan maalipaikkoja. Sitten esiin nousi kuitenkin (LionelMessi, teki mitä teki, ja vieläpä niin karmean helpon oloisesti. Sen takia hän on paras.

Atlético on voittanut viimeisistä seitsemästä ottelustaan kaikissa kilpailuissa vain yhden, 10. marraskuuta Espanyolia vastaan (3-1). Kriisistä puhuminen ei liene täysin ylimitoitettua, ja Saúlkin myöntää huolestumisensa.

– On huolestuttavaa, ettemme voita pelejä. Tuntemuksemme ovat hyviä ja viimeiset kolme tai neljä peliä ovat olleet hyviä. Painostamme vastustajaa alusta lähtien.

– Haluamme tehdä aloitteita, mutta elämme vaikeita aikoja tulosten takia. Joukkue antaa kaikkensa, mutta voittoja ei vain tule, Saúl harmittelee.

Erityisansion voitosta Saúl antoi Messille.

– Viime kädessä käänteen tehnyt pelaaja oli Messi. Hän nousi esiin ja teki maalin. Ter Stegen pysäytti maalipaikkamme, luulen että osin onnekkaastikin, mutta ratkaiseva pelaaja oli Messi.

Antoine Griezmannin saamaa kitkerää vastaanottoa Saúl ei kommentoinut.

– Nyt ei ole oikea hetki puhua siitä. Kiitän Atletin kannattajia, sillä he ovat parhaita tappionkin hetkellä.