Real Madridin puolustaja Nacho harkitsee jättävänsä seuran kauden päätteeksi, kertoo Marca.

Nacho, 34, oli jo viime vuonna jättää Madridin, mutta hän pyörsi tiettävästi päätöksensä kauden päätöspelin jälkeen ja solmi vuoden jatkosopimuksen.

Nyt tuo diili on päättymässä, ja Nacho on jälleen epävarma tulevaisuudestaan Los Blancosissa. Konkari on saanut loukkaantumisten myötä säännöllisesti peliaikaa tällä kaudella, mutta toisinaan keskikenttäpelaaja Aurélien Tchouaménia on peluutettu hänen sijastaan puolustuksessa.

Real Madrid on lehtitietojen mukaan erittäin kiinnostunut Lillen topparista Leny Yorosta, jonka saapuminen vähentäisi luultavasti Nachon minuutteja.

Nacho on läpi uransa ollut Madridin luottopelaaja siinä mielessä, että hän on aina hoitanut hommansa kunnialla, vaikkei kuulukaan joukkueen ihanneavaukseen.

Nyt hänen pitää kuitenkin päättää, jatkaako hän uransa loppuun yhden seuran pelaajana vai lähteekö hän hakemaan vielä yhtä haastetta jostain muualta. Madrid olisi luultavasti valmis pitämään Nachon vuoden jatkosopimuksella, mutta hänen roolinsa jäisi todennäköisesti pieneksi.

LUE MYÖS!