Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti uskoo, että tehokas peliaika 90 minuutin jälkeen voisi olla ratkaisu viime viikonlopun kaltaisiin epäselvyyksiin.

Valencian ja Madridin 2-2-tasapeli päättyi viime lauantaina erikoisella tavalla, kun erotuomari Jesús Gil Manzano puhalsi ottelun poikki samalla, kun Los Blancosin keskitys lähti rangaistusalueelle. Jude Bellingham puski pallon maaliin, mutta osumaa ei hyväksytty, koska tuomari oli jo päättänyt ottelun.

Real Madrid protestoi tilannetta voimakkaasti, ja Manzano nosti Bellinghamille suoraan punaisen kortin.

Tehokas peliaika lisäajalla tarkoittaisi sitä, että kello pysähtyisi pelikatkojen ajaksi ja ottelu päättyisi sillä sekunnilla, kun annettu lisäaika on tullut täyteen. Ancelotti uskoo, että se voisi vähentää ongelmatilanteita.

– Luulen, että tehokas peliaika voi olla yksi niistä säännöistä, jotka otetaan käyttöön pian. Mielestäni se on välttämätöntä, eikä vain sen vuoksi, mitä lauantaina tapahtui, kommentoi italialaisluotsi Athleticin mukaan.

– Lisäajalla se ei ole vielä selvää, se on melko monimutkaista. Uskon, että tehokas peliaika voi olla ratkaisu.

LUE MYÖS!