Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli todella hämillään hänen joukkueensa jäätyä lauantaina Valencian vieraana 2-2-tasapeliin La Ligassa.

Peli päättyi todella erikoisella tavalla, kun erotuomari Jesús Gil Manzano puhalsi ottelun poikki samalla, kun Real Madridin keskitys lähti rangaistusalueelle. Jude Bellingham puski pallon maaliin, mutta osumaa ei hyväksytty, koska tuomari oli jo päättänyt ottelun.

Los Blancos protestoi tilannetta voimakkaasti ja Manzano nosti Bellinghamille suoraan punaisen kortin. Mediatietojen mukaan tunteet kävivät kuumana vielä myöhemmin pelaajatunnelissa, jossa joukkueet ottivat sanallisesti ja fyysisesti yhteen.

Ancelotti ihmetteli lehdistötilaisuudessaan pelin päätöstä ja Bellinghamin ulosajoa.

– Mitä voisin sanoa? Ei ole paljon sanottavaa… Jotain ennennäkemätöntä on tapahtunut. Mielestäni pelin olisi pitänyt loppua, kun Valencia sai pallon haltuunsa [ennen Bellinghamin maalia], kommentoi Ancelotti Goalin mukaan.

– Bellinghamin punainen kortti häiritsi meitä, koska hän ei loukannut [erotuomaria]. Bellingham sanoi hänelle ”se on vittu maali”, hän ei loukannut häntä. Katsotaan, mitä tuomari kirjoittaa siitä.

– Pelaajat ovat vihaisia. Meidän kaikkien on rauhoituttava.

LUE MYÖS:

Madrid Zone

@theMadridZone
Nacho and Carlo Ancelotti protesting the decision with all the referees at FT.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!