Real Madrid oli tyly isäntä La Ligan kärkikamppailussa lauantai-iltana.

Real Madrid voitti Gironan tyylipuhtaasti 4-0. Real Madrid iski kummallakin jaksolla kaksi maalia. Real Madrid johtaa voiton myötä La Ligaa viiden pisteen erolla Gironaan.

Jude Bellingham iski kaksi maalia Gironan verkkoon, mutta joutui jättämään ottelun kesken toisella jaksolla loukattuaan nilkkaansa. Myös Vinícius ja Rodrygo onnistuivat maalinteossa.

Lisäajalla Joselu pääsi ampumaan rangaistuspotkun, mutta yritys pysähtyi tolppaan.

Girona joutui pelaamaan Bernabéulla ilman avainpelaajiaan Daley Blindiä ja Yangel Herreraa, jotka jäivät sivuun Madridin reissulta korttitilin täyttymisen vuoksi. Real Madrid pelasi sen sijaan ottelun ilman toppareitaan, sillä joukkueen kaikki neljä topparia ovat loukkaantuneita.