Barcelonan toppari Ronald Araújo on herättänyt Bayern Münchenin kiinnostuksen.

Bayern etsii uutta topparia jo tammikuun siirtoikkunassa ja joukkueen päävalmentaja Thomas Tuchel on asettanut Araújon ehdottomaksi ykköstavoitteekseen.

Sky Deutschlandin saamien tietojen mukaan Tuchel keskusteli Araújon kanssa perjantaina. Bayernin seura- ja valmennusjohto soitti Araújolle ja topparin edustajille.

Mundo Deportivon mukaan Araújo kieltäytyi tarjouksesta, sillä hän on sitoutunut jäämään Barcelonaan ainakin ensi kesään asti. Araújo ei halua jättää seuraa varsinkaan kesken kauden.

Lehden mukaan Bayernin tarjous on kuitenkin voimassa myös ensi kesänä ja se saattaa hyvinkin olla liian houkutteleva Araújolle. 

Bayern nostaisi merkittävästi Araújon palkkaa, mutta Mundo Deportivon mukaan toppari on ennemminkin kiinnostunut urheilullisesta projektista.

Araújo haluaa ensiksi katsoa, miten Barcelona kehittyy tällä kaudella ja tekee sen jälkeen päätöksensä tulevaisuuden suhteen. Jos joukkueen kausi jatkuu keväälle asti yhtä ailahtelevana, voi Araújo lopulta näyttää vihreää valoa tarjoukselle.