Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on ottanut osaa keskusteluun, jossa vertaillaan Jude Bellinghamia Zinédine Zidaneen.

Nuori englantilaistähti on ollut Los Blancosin valovoimaisin pelaaja alkukaudesta. Bellingham, 20, on ehtinyt pelata Madridissa 16 ottelua, mutta hän on iskenyt jo 15 osumaa ja tarjoillut neljä maalisyöttöä.

Monet ovat verranneet häntä seuralegenda Zidaneen, 51, joka pelasi samalla numerolla (5) ja vastaavanlaisessa keskikentän hyökkäävässä roolissa. Lisäksi Madridiin siirtyessään Bellingham kertoi olevansa ranskalaisikonin suuri ihailija.

Ancelotti näkee, että Bellinghamissa on joitain ominaisuuksia, joita Zidanelle ei ollut, ja toisinpäin.

– On vaikea vertailla kahden eri sukupolven pelaajia. Bellinghamilla on kyky hyökätä rangaistusalueelle, Zidanella ei ollut sitä. Ja Bellinghamilla taas ei ole sitä yksilöllistä laatua, jota Zidanella oli.

– Mutta se on modernia jalkapalloa. Moderni jalkapallo vaatii Bellinghamin kaltaisia fyysisiä pelaajia, jotka pystyvät juoksemaan pitkiä matkoja nopeasti.

Zidane oli keskiviikkona Santiago Bernabéulla seuraamassa, kun Real Madrid kaatoi Napolin 4-2 ja varmisti siten lohkovoiton Mestarien liigassa. Bellingham teki itse yhden maalin ja syötti toisen.

B/R Football

@brfootball
Jude Bellingham reminding Real Madrid fans of prime Zinedine Zidane in the No. 5 kit and Adidas Predators ✨

Linkki twiittiin.