Real Madrid voitti keskiviikkona Napolin kotikentällään 4-2 Mestarien liigassa.

Napoli siirtyi johtoon vajaan kymmenen minuutin kohdalla. Giovanni Di Lorenzo petasi avopaikan Giovanni Simeonelle, joka laittoi pallon lähietäisyydeltä sisään. Madridin maalivahti Andri Lunin näytti jo pysäyttävän osuman loistotorjunnalla, mutta peliväline ehti käydä maalin puolella.

Peliä ehdittiin hädin tuskin jatkaa, kun Los Blancos tuli jo tasoihin. Brahim Díaz pyörähti puolustajalta näyttävästi karkuun keskikentällä ja toimitti pallon Rodrygolle, joka leikkasi keskustaan ja latasi komean kudin verkkoon.

Kymmenen minuuttia myöhemmin kotijoukkue kiri johtoon. David Alaba lähetti linjan taakse nappikeskityksen Jude Bellinghamille, joka puski jo kauden 15. osumansa sisään.

Toista jaksoa oli takana vain puolitoista minuuttia, kun Napoli nousi tasoihin. André-Frank Zambo Anguissan syöttöyritys maalille epäonnistui, mutta hän sai pallon takaisin ja päätti kiskaista sen itse verkkoon.

Myös Victor Osimhen heilutti Napolille verkkoa, mutta osuma hylättiin paitsion takia.

Madridin voittomaalista vastasi 84. minuutilla Nico Paz, joka pääsi vaihdosta kentälle uransa toiseen Mestarien liigan otteluun. 19-vuotias argentiinalaislupaus karisti vartijansa, haki vasemman jalkansa vapaaksi ja laukoi rangaistusalueen tuntumasta pallon sisään.

Los Blancos kaunisteli vielä loppulukemia lisäajalla. Bellingham laittoi ulkosyrjällä taiturimaisen syötön takatolpalle ja Joselu pääsi viimeistelemään avopaikasta. Kyseessä oli samalla 33-vuotiaan konkarihyökkääjän ensimmäinen maali Mestarien liigassa.

Real Madrid oli varmistanut jatkopaikkansa jo aiemmin, mutta nyt se etenee varmuudella pudotuspeleihin lohkovoittajana.

ESPN FC

@ESPNFC
Joselu apologized to Real Madrid fans after finally converting on one of the many chances he had to score vs. Napoli.

Jude Bellingham served it to him on a silver platter and made sure he celebrated the moment with the fans.

Leader 🤍

Linkki twiittiin.