Barcelonan päävalmentaja Xavi odottaa joukkueeltaan enemmän tiistaina Portoa vastaan.

Xavin ryhmä aloitti kautensa vahvasti, mutta viime viikkoina Blaugranan esityksissä ja tuloksissa on ollut parantamiseen varaa.

Barcelona on yhä tiiviisti mukana La Ligan mestaruustaistossa ja johtaa Mestarien liigan lohkoaan, mutta Xavi odottaa joukkueeltaan ryhtiliikettä ennen kuin katastrofi iskee päälle.

Mestarien liigan edellisellä ottelukierroksella Barcelona hukkasi saumansa varmistaa jatkopaikkansa, kun se hävisi yllättäen Šah’tar Donetskille 0-1. Tiistaina Barçalla on mahdollisuus korjata virheensä, kun se isännöi Portoa Kataloniassa.

– Olen todella kriittinen pelaajia kohtaan videosulkeisissa ja palavereissamme. Meidän on vaadittava itseltämme paljon, sanoi Xavi maanantaina Athleticin mukaan.

– Me emme ole samalla tasolla kuin 1,5-2 kuukautta sitten. Meidän on puskettava kovempaa, oltava intensiivisempiä. Meidän on osoitettava voittajamentaliteettiamme.

– Nyt meidän tasomme on laskenut hieman. Meidän on oltava nöyrempiä ja pelattava tiiviimmin. Ja se alkaa huomenna.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔵🔴 Barça president Laporta: “We are with Xavi. 100% guaranteed, our support will be total. He’s our manager and we are proud to have him as a coach”.

Xavi: “I feel the support from the club and from the president. Strong support. No doubts on that”.

Linkki twiittiin.