Real Madrid Castillan päävalmentaja Raúl Gonzalez on kommentoinut mahdollista siirtymistä edustusjoukkueen peräsimeen. Los Blancosin päävalmentajan pesti on aukeamassa tämän kauden jälkeen Carlo Ancelottin sopimuksen päättyessä.

Ancelottin on huhuttu siirtyvän Brasilian maajoukkueen ruoriin. Real Madridissa legendaarisen seurauran pelanneella Raúlilla ei ole kuitenkaan kiire ylöspäin Castillasta.

– Olen seuraihminen. Olen tyytyväinen siihen mitä teen ja tärkeintä on pystyä auttamaan päivittäin, Raúl kommentoi Cadena SER:lle.

– Me tiedämme sitten ensi kaudella tai ensi vuonna. Me tiedämme kaikki, ettei jalkapallossa ole sellaista asiaa kuin ensi vuosi. On aina vain tämä päivä ja seuraava ottelu. Real Madridille se on Mestarien liigaa ja itselleni ottelu Murciaa vastaan sunnuntaina.

Bayer Leverkusenin Bundesliigan kärkeen johdattanut Xabi Alonso on ollut mediassa ykkösehdokas Ancelottin seuraajaksi. Espanjalainen pelasi myös pelaajaurallaan Real Madridin keskikentällä.

Raúl, 46, pelasi suuren osan ammattilaisurastaan Real Madridissa. Hyökkääjä voitti vuosina 1994-2010 kuudesti La Ligan ja kolmesti Mestarien liigan.

LUE MYÖS!