Barcelonan keskikenttäpelaaja İlkay Gündoğan on saanut kiitoksia kannattajilta ja valmennusryhmältä otettuaan joukkueen asenteen esille tappiollisen El Clásicon jälkeen.

Saksan maajoukkupelaaja sanoi Barcelonan hävittyä Real Madridille, että hän olisi halunnut nähdä pukuhuoneessa enemmän pettyneitä kasvoja ja turhautuneisuutta.

Diario Sportin mukaan kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun kesällä seuraan saapunut Gündoğan, 33, oli pettynyt Barcelonan toimintaan.

Aiemmin hänen turhautumisensa on kuitenkin johtunut kentän ulkopuolisista asioista. Gündoğan oli tiettävästi pettynyt, koska hän koki jääneensä perheensä kanssa ilman riittävää tukea siirryttyään Barcelonaan.

Hän oli Manchester Cityä edustaessaan tottunut siihen, että kaikki hoidettiin ensiluokkaisesti. Barcelonaan saavuttuaan Gündoğan yllättyi siitä, kuinka vähän sai apua virallisten asioiden hoitamisessa, talon etsimisessä ja seuran tapahtumiin liikkumisessa.

Gündoğan otti huolensa esille Barcelonan kanssa, ja seura pyysi häneltä anteeksi. Saksalaiskonkari on ollut tyytyväinen siihen, mitä hän on nähnyt harjoituksissa, mutta toistaiseksi Gündoğanille on jäänyt tunne, että kentän ulkopuolella asioita ei hoideta yhtä hyvin.

Football España

@footballespana_
Ilkay Gundogan has previously voiced his discontent to Barcelona about the standards at the club, as per Sport.

On arrival he felt abandoned, without the club giving him support to find a house and settle his family. #Barca

Linkki twiittiin.