Barcelonan seurajohto ja valmennusryhmä pitivät siitä, kuinka keskikenttäpelaaja İlkay Gündoğan puhui suoraan joukkueen asenteesta, kertoo Mundo Deportivo.

Blaugrana kärsi lauantaina kotikentällään 1-2-tappion Real Madridille La Ligan kauden ensimmäisessä El Clásicossa.

Barcelonan ainoasta osumasta vastannut Gündoğan, 33, sanoi pelin jälkeen, että hän odotti näkevänsä pukuhuoneessa enemmän turhautuneisuutta ja pettyneitä kasvoja.

– Minun on oltava rehellinen, en niin paljon kuin haluaisin, koska en halua sanoa jotain väärää, mutta olin pukuhuoneessa ja tietysti ihmiset ovat pettyneitä, kommentoi saksalaispelaaja LaLigaTV:lle.

– Mutta varsinkin näin ison pelin ja turhan tuloksen jälkeen olisin toivonut lisää turhautumista, vihaa ja pettymystä. Tämä on vähän se ongelma.

– On oltava enemmän tunnetta, varsinkin kun häviät ja kun tiedät, että olisit voinut suoriutua paremmin, tehdä asioita paremmin tietyissä tilanteissa. Mutta et vain reagoi mitenkään.

– Se siirtyy lopulta kentälle. Meidän on otettava siinä valtava askel, koska muuten Real Madrid tai jopa Girona karkaa meiltä. En tullut tänne häviämään tällaista peliä tai antamaan piste-eron syntyä.

Mundo Deportivon mukaan Barcelonan urheilujohto on mielissään siitä, että Gündoğan puhui asiasta suoraan ja julkisesti. Barcelona ymmärtää, että Gündoğanilla on vahva voittajan mentaliteetti, jonka toivotaan tarttuvan myös muuhun joukkueeseen.

Saksan maajoukkuepelaaja siirtyi Barcelonaan kesällä Manchester Citystä, jossa hän voitti lukuisia pokaaleja ja viime kaudella triplamestaruuden.